joi, 20 octombrie 2011

si ne iarta noua precum si noi iertam

motto: 'o luntre, doua luntri in pana luntrii mele!'

Eu cred ca ma senilizez pentru ca altfel nu-mi explic greselile ortografice pe care le comit in ultimul timp. Dar atata vreme cat ma corectez singura la lumina clara a zilei, sper sa ma iertati. De vina o fi drumul de doua zile din Bruxelles pana aici sau 'luminita' din fundul scolilor din Romania alaturi de care am calatorit patru zile dus-intors (nevoita fiiind, desigur) si care- datorita gradului 'evoluat' de asistent universitar doctor- a reusit, involuntar, sa ma convinga sa renunt la ideea de a face un master aici, pe plaiul nostru mioritic. Nu de alta, dar vorba d-soarei asistent universitar doctor- e tardiv de tarziu. Fir-ar sa fie de treaba daca nu sunt astia mai ceva ca merele alea putrede si mancate de viermi... greu, frate, sa te pastrezi fara pata daca stai prea mult printre ei.

Daca va spun ca la mima un student extenuat pana in fiinta de prostia d-soarei isi baga piciorul in ele de reguli ale jocului si-n loc sa continue sa-i raspunda cu da si nu ii spune: 'e din biblie', 'din vechiul testament',' sunt doi frati', 'si-a ucis fratele' si degeaba, d-soara asistent universitar doctor nu stie, ma credeti? Poate ca nu, dar o sa ma credeti pe cuvant, sunt sigura, cand studentul finalizeaza cu: 'incepe cu CA- si se termina cu -IN!' iar raspunsul dansei e tot o tacere... timp in care intreg autocarul si toti studentii, fara nici un fel de retineri, incep sa-si faca cruci...
Asa ca, va rog, iertati-mi gresalele cele fara de voie care stiu ca v-au bruiat retina: mi-e creierul deranjat, aburit si mai ales obosit. Cum naiba sa te pastrezi curat printre astia?

Pot simti privirea doamnei Iegariu sagetandu-ma dintr-un anume timp trecut... :(

Promit ca de-acum am sa recitesc ciornele de trei ori pana sa le dau unda verde la 'publicati postare'. De genul asta de greseli chiar mi se face rusine... Dar pesemne ca uneori gresim cumva intentionat ca sa (ne) putem ierta iar si iar, in special pe directiile care ni se par ceva mai greu de iertat... Deci, daca tinem cont si de alte aspecte mai absconse ratiunii, intelegem ca exista mai multe explicatii :)
Printre care si acest cantec, ha! ha! ha-ha-ha!


2 comentarii:

  1. haide, tu... astea-s probleme? :) dar hors-texte-ul e minunat... asa ca a meritat: pentru asta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. hehe, cum vezi tu partea frumoasa din orice. Imbratisari

    RăspundețiȘtergere