sâmbătă, 8 octombrie 2011

LIBRA


Daca ar fi sa numar Balantele foarte importante din viata mea, as ajunge la numarul magic 7! Daca as gasi cuvintele potrivite care sa descrie importanta acestor Invatatori in viata mea, as subestima aceasta importanta. Asa ca am sa ma folosesc de acest cantec si de imaginile minunate din filmul lui Bergman, care descriu perfect acest gen de relatie, nu inainte de a le multumi, stiu ei mai bine pentru ce! :)



Concluzia ar fi ca nu poti deveni un cavaler veritabil pana nu joci sah cu Moartea... :)

8 comentarii:

  1. Ai dreptate draga mea dar partida trebuie si castigata.

    RăspundețiȘtergere
  2. cand cruciada cavalerului se indreapta spre 'cautarea' lui Dzeu, partida e din start castigata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. ...si eu am (avut) balante importante in viata... iti dau dreptate instantaneu... cineva trebuie sa fie si echilibra(n)t pe lumea asta!...:)

    RăspundețiȘtergere
  4. bine te`am gasit!

    moartea joaca intotdeauna acelasi joc arhicunoscut, indiferent de partener. al ei. fara reguli. dar asta nu ajuta pe nimeni. iar atunci cind il cauti cu adevarat pe Dumnezeu, chiar nu`ti mai pasa de neonestitatea ei.
    crezi ca moartea poate echilibra Viata?

    RăspundețiȘtergere
  5. Bun gasit, draga ~LAcrima~

    Cred ca moartea e un pacalici remarcabil, probabil cel mai fascinant trickster. Nu stiu daca echilibreaza, cred mai degraba ca este o poarta care ne indeamna la Renastere, la Viata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Viata este echilibru prin ea insasi. doar murind devenim vii, "caci pentru mine viata este Hristos, si moartea un cistig".(Filipeni 1:21)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi place mult acest citat din Filipeni. :)

    RăspundețiȘtergere