miercuri, 19 octombrie 2011

inception

A venit, pare-se, si timpul potrivit pentru a viziona acest film.

Nu as avea multe de adaugat dintr-un singur motiv: e genul de film pe care fie il intelegi pana in fibra lui cea mai absconsa, fie crezi ca l-ai inteles si ii ratezi splendoarea. Dar, desigur, asta e doar opinia unei minti inguste de om, si ce e omul decat un univers infinit care se poticneste atat de des tocmai in ce stiu eu ce limite imaginare?

Atat as mai zice: unul dintre filmele mele preferate din ultimul timp...
Era sa cad in capcana de a-l numi marele perdant, dar intre timp mi-am amintit ca incepe incet si sigur sa mi se rupa de toate premiile si de toate juriile si mai ales de recunoasterea unora dintre ele, printre care, desigur, si a juriului oscar, haha. Jos palaria in fata cunostintelor acestui regizor, in fata subtilitatii si inteligentei lui, a echipei pe care si-a ales-o si nu in ultimul rand a subiectului ales. Si DA, exact asa se privesc cei care au impartasit acelasi vis si aceeasi lupta, aceeasi spaima si aceeasi tinta, chiar si atunci cand nu stiu ca au facut asta! :) Noapte buna, prieteni!

2 comentarii:

  1. Draga mea Maria acest film ti se potriveste ca o manusa desi ai cam intarziat in a-l vedea.Dar toate la timpul lor,zic eu.Nolan si diCaprio pun umarul la o capodepera a cinematografiei contemporane.Noapte buna draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Ionut, nu cred ca am intarziat, stiam de el dar am asteptat momentul potrivit pentru a-l intampina cum se cuvine. Cred ca daca l-as fi vazut mai devreme, ceva esential mi-ar fi scapat :) uite-asa se leaga toate cand stii sa astepti. Noapte buna si frumoasaaaaaa

    RăspundețiȘtergere