vineri, 22 iulie 2011

2046

Ati vazut filmul? Nu ma prind de ce caut cate ceva si tot filmul asta imi apare... hm... :)
Poate reusesc sa-l vad maine dupa spectacol... asta in cazul in care hotarasc sa merg maine la spectacol, haha. Simt nevoia sa fac o nebunie care sa aiba consecinte majore. O nebunie care sa-mi redea dreptul la libertate si la fericire. A fost atat de multa liniste fiind departe o vreme, a fost asa de bine ca ma gandesc tot mai serios la ce-mi spunea odata prietena Bluemoon, la cum ne hranim noi propriile egouri si pe ale celorlalti. Stiu atatia oameni frumosi care au terminat faculatea de teatru si pe care nu-i vedem pe scena pentru ca sunt satuli pana in adancul sufletului de lucrurile mai putin luminoase care se intampla in lumea asta. Dar asta e o discutie lunga si e pacat sa stric frumusete de noapte cu astfel de ganduri. Mi-ar placea, insa, sa am si eu un teatru al luminilor si acolo, pe scena luminata, sa joace numai cine vreau eu... Imi si vin in minte cativa zburatori, spiridusi, pitici, zanute, elfute, sanziene. Si pe scena aceea nu ar avea voie sa urce nici o persoana care, chipurile, iubeste pe cineva
in secret. (ca sa nu afle lumea, ca nu e voie sa iubesti, pare-mi -se). Nu, pe scena teatrului meu de lumini ar juca doar aceia care ar avea curajul sa strige in gura mare: TE IUBEEEESC, CE-I RAU IN ASTA? :) Pentru ca, vedeti voi, cum sa te cred eu pe scena cand in viata de zi cu zi tu minti neincetat? Si mi-e asa de dor sa-i cred pe actori pe scena... si de repe mi-e dor, dar de locul ala, nu! De teatrul ala, niciodata nu-mi va mai fi dor! Si e atata liniste in suflet de cand STIU asta:



Despre filmul acesta vorbeam:

4 comentarii:

  1. Coloana sonora este de vis iar filmul nu mai are nevoie de prezentare,regia spune totul.Draga Maria,o sa vina o zi cand o sa ploua cu fericire in vietile tuturor...asa ca..fii rabdatoare si nu face nebunii cu consecinte majore.Noapte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este, mai ales ca In thr mood for Love este unul dintre filmele mele preferate. Coloana sonora am tot ascultat-o, de fapt asa am dat de filmul acesta. :) Poate reusesc sa-l vad in noaptea asta, cu toate ca sunt foarte obosita. Dar e clar ca ma va unge pe suflet.
    Promit ca voi incerca sa am mai multa rabdare... nu stiu ce se intampla, am chef de o revolutie, ceva, haha. Sa ai si tu o noapte frumoasa si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut numai In the mood for love, de 2 ori pana acum. Am inteles ca 2046 e un fel de continuare, nu?
    p.s. Observ ca avem cam aceleasi gusturi in materie de filme. Sa vedem din ce ma mai inspir :)

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am reusit sa vad inca 2046, sau mai bine spus, am simtit ca nu eram inca pregatita. Cred insa ca se apropie cu pasi repezi ziua aceea :) Bine ai venit si te mai astept cu mare drag pe aici, draga Ana

    RăspundețiȘtergere