vineri, 30 aprilie 2010

Pentru ca...


Pentru ca ma gandesc neincetat la acel vis sfasietor... pentru ca realizez tot mai intens ca nu stiu ce inseamna cu adevarat suferinta... pentru ca in acel vis inima mea s-a facut bucatele din cauza durerii, ceva cu adevarat de nedescris... pentru ca ma gandesc de atunci mereu si mereu la cei care si-au sacrificat intreaga viata ca noua sa ne fie iertate pacatele si gresalele din trecut si de astazi... pentru ca vreau sa am timp de lucrurile astea... pentru ca, dupa acel vis, toata viata mea cu clowneriile ei imi pare o desertaciune a desertaciunilor... pentru ca ma simt tot mai des undeva, intre cer si pamant, nici aici si nici acolo... pentru ca imi caut drumul si as vrea sa fie unul nobil si demn de un suflet caruia i se ofera astfel de lectii prin vise... pentru ca vreau sa invat Iubirea! ...pentru ca machiajul bufonului pe chipul meu mi se pare o nebunie tot mai mare... pentru ca dincolo de acel mascarici se ascunde ceva cu adevarat important... pentru ca simt ca vreau sa dau jos masca... PENTRU TOTDEAUNA! ...pentru ca Ale mi-a scris astazi :"me tare dor de tine te iubesc" ... pentru ca imi scrie saptamanal ca ma iubeste, fara sa-i zica nimeni... pentru ca nu pot uita visul... pentru ca m-a marcat, asa, cum a vazut calugarita luna in galeata si a cunoscut Iluminarea... pentru ca vreau sa aduc pace si iubire intre oameni fara sa-i judec macar o clipa... pentru ca vreau sa-i invat sa asculte linistea fara sa le spun ce sa nu faca... pentru ca vreau sa FIU si iar SA VREAU si SA FIU!... pentru ca putin de tot mi s-a facut teama de universul din launtrul meu... pentru ca numai aici mai gasesc bucurie si salvare!



8 comentarii:

  1. ai avut un vis tare profund Maria ... esti un suflet tare special!
    Stii...m-ai vizitat si pe mine in vis si imi cantai ceva despre oameni!?(tocmai inainte sa te vad in reprezentatia de miercuri am avut visul... si poate si de aia am fost asa marcata de spectacol pt k acolo canti...)
    Iti doresc pace si liniste prietenul meu drag, sa poti deslusi acest vis si sa poti sa te bucur de nepoteii tai dragi.
    te imbratisez cu mult drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. ps:sper ca a iesit bine premiera!!
    :(imi pare rau ca nu am ajuns astazi insa...am avut 2 zile incurcate rau (o sa iti explic...)
    oricum duminica o sa fiu in sala cu o trupa de pitici :))
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
  3. a fost, intr-adevar, un vis care m-a marcat profund...premiera a iesit tare bine, insa ma intristeaza tare mult ca actorii, inainte de prem iera, uita de bucuria jocului si aleg de fiecare data sa se certe si... altele de genul asta! fiecare repetitie, fiecare spectacol ar trebui sa fie o zi de sarbatoare. din pacate, pentru multi e inca un prilej de enervare si de disarmonie... mare pacat!
    ma bucur mult ca duminica vom avea pitici in sala... astazi vin elfii :)sper ca s-au descurcat zilele :) te imbratisez cu mare drag

    RăspundețiȘtergere
  4. legat de faptul ca m-ai visat, eu una nu ma mir: un pesti cu ascendent in pesti e normal sa viseze un alt pesti cu ascendent in pesti :))) am uitat sa-ti spun: imi place tare mult revista voastra multumeesc

    RăspundețiȘtergere
  5. imi pare rau ca din cauza 'coditei celui rau',care normal ca nu a suportat armonia,pe care cred ca ati creat-o intre voi-ati avut parte de certuri :(!
    hmm,sa zicem ca zilele mele incep usor sa intre (sper) pe linie dreapta :)
    de abia astept sa vad piesa maine,again, asa mult mi-a placut ...
    te imbratisez si eu cu mult drag super-pestisor special>:D<
    PS:ma bucur ca ti-a placut revista:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitariiiiiiiiiiii!!! Nu gasesc cuvintele potrivite care sa descrie ce simt eu datorita acestei piese minunate,datorita voua actorilor,datorita TIIIIEEEE,om frumos!!!
    ...simt ca trebuie sa tac... :)
    Felicitari!!!
    Te imbratisez tare cu drag sa stii!

    RăspundețiȘtergere
  7. multumesc, chiar aveam nevoie sa aud asta acum :) te imbratisez tare

    RăspundețiȘtergere