duminică, 6 mai 2012

PELERIN- Parintele Arsenie Boca

  
Multumiri lui Daniel Roxin, pentru ca datorita lui am aflat de aceast film!
Vizionare placuta!















4 comentarii:

  1. Am urmărit primele trei părţi până acum. Am remarcat, între altele, ce frumos era aranjata camera bătrănicii din Vaţa de sus (sau de jos?). Am vazut satul respectiv şi cele învecintate din autobuz, e într-adevăr un loc deosebit, cu case cuminţi, fără vile de neam prost. Din loc în loc, pe câte-o păşune, vezi câte o cruce din lemn sculptat ...

    RăspundețiȘtergere
  2. am vazut atatea troite in zona Fagarasului, Radu, ca si acum imi dau lacrimile cand ma gandesc. La fiecare rascruce, o troita :). Sunt locuri deosebite, intr-adevar... eu as merge intr-o zi la chilia Parintelui de la Sambata, acolo nu am ajuns de data asta. Dar am intles ca ajungi acolo doar cand vrea PArintele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Şi cum îţi dai seama că vrea să mergi? Iartă-mi întrebarea, dar vreau şi eu la chilia respectivă, că am văzut documentarul postat de tine şi locul pare foarte frumos.

    RăspundețiȘtergere
  4. a, pai de exemplu noua ne-au zis mai multi oameni sa nu mergem daca nu avem echipament (bocanci, lanterna si pelerina de ploaie, pt ca acolo sus e posibil sa vina rapid ploaia).
    Prima data cand am auzit sfatul nu am tinut cont si am vrut sa urcam dar pe urma a mai venit unul si inca unul, pana ne-au convins. :) Adica, am zis ca e mai bine sa ascultam 'mesajul' daca tot a fost sa-l auzim de mai multe ori :). Banuiesc ca daca trebuia sa ajungem, aveam la noi cele de trebuinta. Sper ca data viitoare sa fiu mai pregatita.
    Da, locul pare rupt dintr-o poveste adevarata! Oricum, e indicat sa se urce vara, acum cand am fost era si pericol de avalansa :)

    RăspundețiȘtergere