miercuri, 2 mai 2012

Breaza, jud. Brasov







                             
                                                   (Schitul Breaza, jud. Brasov)






7 comentarii:

  1. vai ce frumos, eu vreau o combinatie intre asta si plaja cu mare.
    cand mai mergi la Prislop, incearca sa treci si prin Sarmizegetusa Ulpia Traiana, si acolo e frumos, sa vezi Retezatu in departare, e pur si simplu superb.
    ce locuri frumoase avem noi aici
    pup, kati

    RăspundețiȘtergere
  2. da, da si zona aceea e magica :). Pe la Sarmisegetusa am fost cand eram f mica iar in Retezat am fost in urma cu cativa ani, am fost pe la lacuri, ah, e o superbete. Si totusi, nicaieri nu am simtit ce am simtit la Sambata, pe drumul ce duce la izvor. Nu am ajuns insa la chilia Parintelui, sper sa ajung din nou la vara si sa stau muuult mai muuuult :). Te pup, Kati. O sa pun zilele astea si poze de la Sambata. Sa vezi ce liniste razbate prin poze...

    RăspundețiȘtergere
  3. Romania. Un mic colt de Rai de pe Pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. exact asa m-am simtit, Mircea, ca intr-un coltisor de rai. Offf, vreau inapoi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am niste amintiri din tinerete ff placute de la Breaza, cand am dormit pe niste mese intr-o casa inadecvat incalzita in toiul iernii, (ca pe podea era prea frig, si trebuia sa cadem si noi lati pe undeva de la atata alcool cat bausem), si ma bucur ca nu am facut pneumonie nici eu nici partenerii mei de vacanta atunci. Nu mai zic si amanuntul induiosator ff romantic ca ne uitaseram in seara precedenta la un film ff simpatic de aventuri fantasy numit The Neverending Story, ala cu un baietel care intrase in lumea unei carti pe care o gasise intr-un pod, si mergea calare pe un dragon chinezesc zburator de culoare alba, dorind sa salveze niste tinuturi stapanite de niste fiinte rele din fire.

    http://www.youtube.com/watch?v=B3DcWtkKeIY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar, poate ca ai dreptate, poate ca era mai fun si relaxant si distractiv atunci cand imi permiteam sa ma joc de-a diverse lucruri posibil riscante cand eram mai tanar, si nu devenisem atat de serios moralist si anti-alcoolism si, mai ales, anti-risc si pro-liniste si ordine ca acum. Desi pe de alta parte, nu cred ca ar fi fost bine daca faceam pneumonie, si trebuia sa ajung sa zac in vreun spital din Romania cu masca de oxigen si cu perfuzii cu antibiotice expirate transportate prin cine stie ce ace si tuburi de calitate proasta si de provenienta posibil dubioasa, din diverse stocuri de ajutoare post revolutionare care au utilat spitalele Romaniei pt cel putin o decada dupa 1989.

      Ștergere
    2. aha, Rudolph, pai asta e unul dintre filmele mele preferate, ca doar am tot postat chestii legate de el. Da, zona e fff frumoasa si incarcata cu o energie f speciala. Si vreau inapoi!!! (asa zic si eu asa, sa auda Universul si sa-mi faca inca o surpriza placuta :). Sa ai o noapte frumoasa!

      Ștergere