duminică, 29 aprilie 2012

vis vs realitate


Am visat candva un loc:

"I had a dream last night about a monastery, about a sacred place...
But, in order to see that place one should pass a strange mountain. All those who experienced fear were not capable neither to pass it nor to reach the sacred place; but for those who believed in their power, that exam was very simple; it seemed even the law of gravitation acted differently, in order to help them. 
What I have seen there I will not tell you, it is my secret. But choose not to be afraid anymore, my dear friends, and you will see the big mistery around, everyday. I had seen it in that sacred place from my dream! And don't forget: 

EVERYTHING IS POSSIBLE TO THE ONE WHO CHOOSE TO BELIEVE! 

I wish you from the bottom of my life to choose faith and to forget about your fears! Love, Maria- 13 februarie 2009" 

Asa l-am povestit candva, asa il dau mai departe. Maine merg acolo si am emotii. Prima oara cand am fost intr-un astfel de loc visat nu am dormit toata noaptea din cauza emotiilor. Sper sa dorm si sper sa vin cu poze si povesti minunate de acolo. Va imbratisez cu drag. 
Viata noastra e un dar de la Dumnezeu si cea mai mare minune! 
Nu lasati pe nimeni sa va convinga ca ar fi orice altceva! :)


6 comentarii:

  1. Tocmai s-a publicat in revista Science rezultatul unui experiment misto, (insa nu stiu cat de riguros), al unor cercetatori ai Univ din British Columbia, (de acolo de pe malul de est al Oceanului Pacific drag mie, as putea spune chiar sufletului meu, in mod preferential dintre oceanele lumii...habar nu am de ce decat pe 3/4, si restul de 1/4 nu sunt curios sa aflu), re ca ganditul de tip intuitiv provocat de contemplarea pozei unei opere artistice reprezentand un om cu proportii frumoase-simetrice, Discobolul lui Myron, duce la cresterea credintei de nivel religios-spiritual in D-zeu/forta spirituala chiar si la oamenii auto-descrisi ca atei inainte, vs gandirea de tip analitic provocata de contemplarea pozei statuii Ganditorului lui A Rodin + completarea unor chestionare tiparite cu fonturi greu de inteles, care scade aceasta credinta, chiar si la cei auto-declarati in prealabil credinciosi !

    RăspundețiȘtergere
  2. super articol .. super blog

    e pe lista blogurilor mele preferate

    George Anghel
    http://trezirea-constiintei.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. apoi Rudolph, e frumos ca au venit ei cu ce stiu eu ce explicatii, dar credinta in Dumnezeu e legata de inima, nu de minte. Sau de mintea coborata in inima. :) Pe mine ma amuza cercetatorii astia- desi le respect cautarea- cum tot incearca ei sa explice credinta si pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu incearca sa o explice, incearca doar sa ii masoare nivelul si sa vada ce il poate influenta sa se schimbe, pt ca asta, presupun ca poate avea diferite aplicatii practice posibil utile imbunatatirii economiei, sau creatoare chiar de joburi noi pe viitor, si nu numai de misionari prozelitisti.

      Ștergere
  4. multumesc, George. Bine ai venit! Te mai astept pe aici atunci!

    RăspundețiȘtergere