marți, 24 aprilie 2012

in splendoarea luminii


 "Synchronicity is an ever present reality for those who have eyes to see."

Carl Gustav Jung (1875 - 1961)

E foarte interesanta viata asta, chiar E. Pentru ca e suficient doar sa vrei sa fii mai bun, mai intelept, mai curajos, mai tolerant si viata iti intinde mana si-ti readuce in viata magia! Si gandul rau se evapora intr-o secunda, dizolvandu-se neputincios in splendoarea luminii. Merita sa incercati! Chiar merita!!!  Sa aveti o splendoare de zi si sa nu o lasati sa treaca pe langa voi fara sa aruncati in univers un gand frumos, de recunostinta si multumire! :)

6 comentarii:

  1. Buna! Ce s-a intamplat cu Bluemoon?

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca si-a luat o pauza mai lunga departe de blog :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca asa e. Asta am simtit si eu, foarte curand, fara sa-mi impun asta. Si pentru ca nu mi-am impus, e cu atat mai interesant si mai minunat. "Cineva" munceste pentru noi.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact, Mircea. Si da, parca asta cu impusul nu prea tine, adica, intentia trebuie sa fie autentica, nu fortata. Cam asa cum sunt copiii cand vor ceva: se lumineaza si deja vad in fata ochilor ceea ce doresc. E foarte frumos afara, lumina si soare. Asadar, sa ne bucuram si astazi! O zi minunata sa ai. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai eu ma scol in fiecare zi cu gandul optimist ca azi e o zi frumoasa. De obicei cam obosesc in timpul zilei la serviciu si uit de sentimentul placut de dimineata, dar pe urma cand se termina serviciul, ma simt iar vesel si deseoari chiar satisfacut ca mi-am mai facut datoria inca o zi, si pe urma pana ajung acasa ma simt iar cum ma simteam si dimineata adica bine, si pe urma ma relaxez acasa cu programul din ziua respectiva, uit sa ma gandesc cum ma simt o vreme iar, si pe urma mi se face somn, si imi pare bine ca vine vremea de culcare, si ca pot sa ma bag in patul meu cu perna mea si patura mea, si adorm. Uneori chiar si visez vise interesante. La mine cam asa e fiecare zi. Rare sunt zilele cand sunt mai stresat de ma trezesc dimineata cu durere de cap sau ingrijorare, si atunci am scris pe blog cand a fost asa. Singurul lucru cu care nu m-am obisnuit aici in Norvegia inca e ca aici e MULT prea mult timp liber la serviciu si pe mine asta ma face sa ma nelinistesc si sa ma simt oarecum vinovat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta ma si oboseste aici la serviciu. Timpul liber prea mult. Mie asa ceva imi taie orice chef de munca pana si pt timpul in care as avea ceva de lucru. Cred ca sistemul la banda rulanta consistent stabil e mai bun si mai putin stresant decat asta de stop & go, cu pauze ff frecvente.

      Ștergere