vineri, 20 aprilie 2012

despre oameni

As vrea sa inteleg si eu de ce acest gen de imagini nu sunt prezentate niciodata pe un post TV.
Si exemplele sunt mult mai multe!
Cristina, multumesc. Multumesc! MULTUMESC!

Mai bine ma faceam Salvator de Delfini... :)



Asculta Radio Vocea Sufletului

14 comentarii:

  1. Un gest uman si firesc! Recomand acest scurtmetraj premiat cu 0scar in 2011: http://filmehd.net/the-lost-thing-2010-filme-online-gratis.html care spune cam acelasi lucru. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. da, Radu, mi-au inseniat seara aceste imagini :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiai despre "scandalul" mediatic despre vanatoarea ritualistica traditionala de balene care se desfasoara de o mie de ani pe coastele Insulelor Faroe ?

    http://earthfirst.com/pilot-whales-brutally-slaughtered-annually-in-the-faroe-islands/

    RăspundețiȘtergere
  4. Imbratisari cu drag, Maria!

    http://www.youtube.com/watch?v=WabT1L-nN-E

    RăspundețiȘtergere
  5. da, Rudolph, chiar am semnat cateva petitii :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca degeaba le-ai semnat pt ca s-a tras concluzia oficiala interdisciplinara si impartial independenta ca acel comportament uman de vanat ritualistic sangeros de balene este unul care trebuie protejat pt ca face parte din cultura traditionala a poporului faroez, si nu se vor cere nici astepta schimbari ale acestui comportament la nici un moment dat pe viitor.

      Bine cel putin ca au renuntat prin sec XVII la ritualurile uciderii prin tortura de a jupui si de a arde de vii la protap a pisicilor negre din anumite poieni din paduri in anumite nopti, de vineri noptea si 3-4 zile dupa aia, ca s-a determinat ca "taigheirm"-ul ala era comportament ritualistic cultural religios oarecum mai superficial si importat si extern din Scotia, nu legat de identitatea mai de baza si de supravietuirea primara a poporului faroez.

      Ștergere
    2. P.S. Insa aceste comentarii NU trebuie cumva considerate o descurajare de a vizita turistic frumoasele si interesantele Insule Faroe, (care apartin oficial azi Regatului Danemarcei). Uite ce frumos e acolo:

      http://www.youtube.com/watch?v=KtEM-xgKgYk

      Ștergere
    3. vaaaai, ce frumusete, multumesc frumos pentru clip. Superb! Pai da, ce sa mai vorbim, ma gandesc si la mieii care sunt pur si simplu jumuliti de Paste. Mi se pare, sincer, o barbarie la fel de mare si ma uimeste faptul ca sunt doar cativa oameni care sunt constienti de asta, in rest, fiecare se gandeste doar sa-i fie stomacul cat mai plin cu de toate. :(

      Ștergere
  6. vaaai, Cristina, ce frumos! Sa stii ca aproximativ la fel face pisu meu cand se bucura. Se arunca in cap si apoi se invarte exact asa pe parchet :). Cand e in apa, face cu totul altfel :))) Sa ai o seara minunata!

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu bine cum fac, felinutele astea minunate.
    Imi e tare dor de Motocas, de Tachita, de Tuta si Tuti, de Amalia ... - motanii si motanitele copilariei mele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Noapte cu Pace si vise minunte!

    RăspundețiȘtergere
  9. multumesc. Sa ai si tu vise linistite si linistitoare :)

    RăspundețiȘtergere