marți, 5 iunie 2012

a deveni!

 

"A revedea inseamna a muri. A revedea inseamna a deveni propria ta memorie. A-l vedea inca o data pe unu inseamna sau a deveni sau a ti se face frica de el."  Nini cel Stanesc


SA VA FIE BINE!
MARIA

Ascultati Radio Vocea Sufletului :)

6 comentarii:

  1. Nu am inteles ce voia sa zica, si chiar as vrea sa inteleg. Cred ca nu vorbea de a revedea cifra 1. Dar de ce sa insemne revederea cuiva, sau chiar a ceva, mai ales ceva care pare descris asa total neutru "unu", un lucru asa rau sau de speriat ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Hello...da si tu un semn de viata ca am inceput sa ma ingrijorez. Macar zi clar ceva de genul asta, (adica fara metafore si poezie obscura dificil de inteles), "nu mai vreau sa scriu pe blog, pt ca m-am vindecat si de aceasta addictie si/sau am ajuns la concluzia ca e un lucru inutil pt mine si/sau altii, sunt bine, ceea ce va urez si voua. Pa."

    Daca esti cumva intr-o vacanta de tip retreat la o manastire unde nu e voie sa se comunice cu lumea exterioara in cuvinte sau prin Internet, macar pune si tu un semn de punctuatie, sau un smiley, cand poti sa te furisezi afara din incinta respectiva pt o pauza de relaxare personala.

    Sper ca nu esti prizoniera sau captiva rapita fara voie de niste raufacatori. Daca este asa, vezi sa nu faci pe dizidenta ca nu e recomandabil, mai bine da-te bine cu ei, ca poate ai o sansa sa dezvolte sindrom Peru fata de tine inainte sa dezvolti tu sindrom Stockholm fata de ei, si la prima ocazie, daca se iveste vreuna, evadeaza de acolo si da-i in gat la politie. Dupa aia, nu uita sa vii aici si sa dai un semn ca esti bine, si abia dupa aia poti sa faci ce vrei, fie sa scrii in continuare pe blog, fie sa nu scrii, ca nu blogul conteaza.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. erata: sindrom Lima, nu Peru, (ala in care raufacatorii se induioseaza si se indragostesc de ostateci, opusul sindromului Stockholm in care ostatecii se induioseaza si se indragostesc de criminali, care e mai frecvent din pacate).

      Ștergere
  3. :)))) sunt bine, mai, dar am nevoie de o pauza mai mare in ceea ce priveste acest blog. O vara faina, Rudolph.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia acum am vazut raspunsul, ca nici nu mai aveam speranta ca va raspunde cineva si nu am mai verificat de cateva zile. Multumesc sincer ca m-ai linistit ! Iti urez o vara cat mai placuta si frumoasa si de fapt sa fie cum iti vrei tu, plus si anotimpurile de dupa, in continuare, desigur.

      Ștergere