vineri, 18 septembrie 2009

Cifrele Magice ale Numerologiei












Cifrele magice ale NUMEROLOGIEI: 11 si 22

"Conform analogiei regularitatii cosmosului regasita pe pamant, aceste oscilatii au o influenta deosebita asupra oamenilor nascuti in ziua respectiva sau a caror nume este legat de aceste doua cifre.

O secventa numerica logica este asemanatoare cu energia electrica sau campurile magnetice. Este important de tinut minte faptul ca toate elementele din natura sunt forme geometrice complexe, determinate de numere.

Despre numere spunea si Sf. Augustin: "Necunoasterea stiintei numerelor impiedica intelegerea multor pasaje metaforice si mistice ale scripturilor".

Caracteristici generale.

Numarul destinului 11.

Persoana care are numarul destinului 11 este preocupata in mod deosebit de iluminare spirituala, intrucat numarul 11 este asociat spiritualitatii. Fiind unul dintre numerele maiastre, numarul 11 confera o intelegere superioara si o cunoastere dincolo de limitele obisnuite. In general, cel care are numarul destinului 11 transcende limitele obisnuite: este extrem de intuitiv, avangardist, idealist, vizionar. Are o personalitate aparte, fascinanta si are mult de oferit societatii.

Calitati.

Numarul destinului 11

Persoana care are numarul destinului 11 are o gandire profunda. Cautati sa patrundeti misterele Universului, sa cunoasteti cat mai mult. Inventivitatea si orizontul larg de care va bucurati va vor ajuta sa reusiti in orice veti intreprinde. Puteti realiza enorm ca indrumator in domeniile in care va specializati. Sunteti un idealist, aveti incredere in oameni si aveti tendinta sa actionati in scopuri umanitare. Sunteti foarte exigent cu dumneavoastra insiva, dar si cu cei din jur


Defecte.

Numarul destinului 11.

Latura negativa a numarului destinului 11 va poate purta de la entuziasm la depresie. Va vine destul de greu sa luati decizii si sa va gasiti rostul in viata. De cele mai multe ori sunteti nemultumit de ceea ce ati realizat. Va propuneti obiective foarte indraznete sau chiar marete, care pot fi uneori imposibil de realizat. Nu aveti intotdeauna simtul masurii si uneori nu reusiti sa faceti diferenta dintre imaginatie si realitate. Dar atunci cand reusiti sa fiti si realist, ideile dumneavoastra sunt cu adevarat inspirate. Chiar daca nu reusiti sa deveniti un conducator, sunteti un veritabil vizionar si aveti idei valoroase.


Cei care au numarul 11 sunt cei cu potential si idei marete.
Directia de urmat: realizarea idealului sau a obiectivelor. "

dl. Soare are mareee dreptate... :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu