duminică, 27 noiembrie 2011

'sa VREI sa FII si iar sa VREI si sa FII'


"SA VREI SA FII SI IAR SA VREI SI SA FII!" PETER P(an). :)

Acest indemn mi l-a scris un prieten de suflet, cu ani de zile in urma, pe o bucatica de hartie... Numele lui este Peter P(an) . :)


Putine indemnuri mi-au ramas pe retina urechii interioare atat de adanc intiparite, ca un fel de infierare :). Acesta este unul dintre ele. Asadar, multumesc, Peter P.(an) si tuturor acelora care mi-au intersectat cararea si m-au ajutat sa ajung AICI.

Daca ati sti cu TOTII cat sunteti de frumosi, in Adevar, in Iubire si Lumina, totul ar fi atat de simplu... Dar astazi sunt sigura ca, mai devreme sau mai tarziu, vom alege cu totii sa VREM sa FIM si iar sa VREM si sa FIMI! :)

http://codulluioreste.blogspot.com/2011/11/omul-ca-o-uriasa-desfasurare-de-forte.html

http://carareauniversului.blogspot.com/2011/07/exercitii-de-imaginatie-goliciunea.html

http://danielroxin.blogspot.com/2011/10/miracole.html

http://danielroxin.blogspot.com/2011/08/alegerea-intelepciunea-unui-maestru

http://bluemoon.ablog.ro/2011-06-16/in-numele-meu-scurt-metraj.html#axzz1ev2fhUsZ

http://timebombstories.blogspot.com/2011/11/dorinta-de-toamna.html

http://mirceavladut.wordpress.com/2011/11/22/intoarcerea-2/

4 comentarii:

  1. Toti oamenii sunt frumosi, insa chiar ei insisi se pun pe un pat al lui Procust si se autoajusteaza dupa cum e modelul social.
    Ciudat e ca oamenii nu au incredere in ei insisi, daca fac asa ceva. Eu banuiesc ca oamenii care nu au incredere in ei insisi sunt mai usor de condus, mai usor de pacalit, mai usor de speriat cu bau-bau-ul ascuns in ei, mai usor de manipulat, mai usor de exploatat.

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este, Mircea, sunt intru totul de acord! Stii, intr-un timp eu tot visam o copila cu care ma jucam in vis si de care aveam grija, pana intr-o zi cand mi-a spus, in vis, un prieten, ca fetita aceea eram chiar eu cand eram mica. :)
    Si cred foarte tare ca toti avem acel copil in noi, nu degeaba: 'de nu vom fi precum copiii'. Din pacate, fricile, teama, acuzele ne indeparteaza o vreme unii de altii, nu pentru ca asa hotaram noi, ci pentru ca 'ceea ce e sus e la fel cu ceea ce e jos'. Si in legile universului nu e bine sa te bagi. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aiurea, si narcisistii sunt ff usor manipulabili. Exista chiar si carti si manuale despre cum sa ii manipulezi si pe astia, daca esti interesat !

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. Aia care nu au incredere in ei insisi si/sau au probleme cu imaginea de sine tind sa fie mai paranoizi, de aia se feresc mai mult de tine, si nu-i prinzi asa de usor sa-i manipulezi ca pe narcisisti, carora tot ce trebuie sa le faci e sa le dai cadou o oglinda scumpa, in timp ce le soptesti la ureche, acolo, un pic mai jos, unde e unul din punctele erotice, ca sunt frumosi, si ca-ti plac, sa ii rogi sa-ti povesteasca cat mai multe despre ei, zicandu-le ca au o experienta cu adevarat interesanta si unica, eventual sa ii inviti sa-ti pozeze si sa le dai air-brush la poze, si sa-i pui in cat mai multe reviste, etc.

    (Astea nu sunt scrise chiar asa de explicit in manuale, am facut eu o sinteza ca sa fie mai usor pt. cei care eventual isi doresc sa manipuleze diverse feluri de oameni, ca sa-i convinga de diverse chestii.)

    RăspundețiȘtergere